Емануела и Крум -„Нищо не знаеш"

Дуетното изпълнение на Емануела и Крум „Нищо не знаеш" е шест седмици на първо място в класацията Nielsen Top 100.

Според „Nielsen Music Control" песента на атрактивните изпълнители на Ара мюзик е безспорен хит, който успява цели шест седмици да удържи на огромната конкуренция от сто песни в различни жанрове и да заема лидерска позиция. „Нищо не знаеш" продължава да властва в класацията и Емануела и Крум се надяват дори да надминат рекорда от шест седмици.

„Nielsen Music Control" е водеща компания за мониторинг на музикални излъчвания (еърплей) в света. Счита се, че тя е единственият официален доставчик на класации, който може да предостави на музикалната индустрия трайна и реална перспектива за мониторинг на излъчване / еърплей. Музикалният Топ 100 на България се базира на 24-часов мониторинг на 18 български медии - 13 радиостанции и 5 музикални телевизии.






Двете звезди на Ара мюзик са категорични, че когато изпееш нещо от цялото си сърце, със сигурност ще има успех. Във видеоклипа към песента Емануела и Крум пресъздават живота на двама влюбени. „Искахме да покажем на хората реалните неща от живота - такива, каквито сме описали с текста и такива, каквито се случват непрекъснато с нас и около нас. Понякога обичаш и си обичан, но подминаваш любовта, защото все търсиш повече и повече и не си готов на компромиси", размишляват изпълнителите.

POP TOP HITS RADIO Headline Animator

Собствено Търсене